hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar'ın okçuları, 9 Eylül atışı yapacak

    Torosların okçuları, 9 Eylül atışı yapacak
    expand

    Toroslar'ın okçuları, 9 Eylül atışı yapacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediyesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Oniki Ada'nın statüsünün tekrar değerlendirilmesi ile ilgili yarın saat 09.00'da İzmir'de düzenleyeceği 'İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü' etkinliğine destek verecek.
    Toroslar Belediyesi Geleneksel Okçuluk kursuna katılan 9 okçu, 9 Eylül'de saat 09.00'da Arslanköy Mahallesi'ndeki Dümbelek Boğazı'nda, 4 yöne 12'şer ok atışı yapacak. Ok atışı, 'İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü' ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ata sporu olan okçuluğun Türk Milleti'nin milli değerlerinin bir taşıyıcısı olduğunu belirterek, 9 Eylül'de saat 09.00'da 9 sporcuyla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve 9 Eylül'de düzenlenecek İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü'ne ithafen "Ya Hak" nidalarıyla ok atışı yapacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, "MHP Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli; 'Türkiye'nin Oniki Ada üzerinde hakkı, sözü, anıları ve çıkmayacak izleri vardır. 1912 yılından bugüne kadar geçen süreyi ve yaşananları dikkate aldığımızda Oniki Ada üzerindeki haklarımızı inkar ve ihmal etmek milli ruha tamamıyla aykırıdır' vurgusu yapmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Oniki Ada'nın statüsünün tekrar değerlendirilmesi ile ilgili 9 Eylül Çarşamba günü saat 09.00'da İzmir'de düzenleyeceği 'İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü' etkinliğine biz de, 9 Eylül günü saat 09.00'da Arslanköy Mahallemizde 9 sporcumuzla 4 yöne 12'şer ok atışı yaparak destek vereceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow