hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'de çocuklara 23 Nisan hediyesi

    Yenişehirde çocuklara 23 Nisan hediyesi
    expand

    Yenişehir'de çocuklara 23 Nisan hediyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Yenişehir Belediyesi ekipleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bin beş yüz çocuğa hediye paketi dağıttı
    Yenişehir Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için hediye paketleri hazırladı. Belediye ekipleri, içerisinde Türk bayrağı, satranç takımı, boyama kitabı, kalemlik, hikaye kitabı, Atatürk baskılı tişört ve takvimin bulunduğu hediye çantalarını çocuklara ulaştırdı. Yenişehir Belediyesinin hediyeleri çocuklara bayram sevinci yaşatırken aileleri de mutlu etti.

    Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100’üncü yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, bu bayramı çocuklara hediye eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla andığını belirterek şunları söyledi:

    "Bildiniz gibi dünyayı etkisini altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl bayram coşkusunu evlerimizde yaşıyoruz. Yenişehir Belediyesi olarak bu zor zamanlarda evde kalan çocuklarımız için onları mutlu edecek eğitici ve eğlendirici hediyeler hazırladık ve bu hediyeleri çocuklarımıza ulaştırdık. Çok mutlu olduklarını gördük. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Bizim en büyük çabamız onlar için güzel bir gelecek hazırlamak. Bugünleri geride bıraktığımızda bayram coşkusunu sokaklarda tekrar yaşayacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow