hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum caz müziğe doyacak

    Bodrum caz müziğe doyacak
    expand

    Bodrum caz müziğe doyacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Bodrum Caz Festivali'nin 1 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.  Caz Derneği tarafından düzenlenecek festivalin teması 'Saz ve Caz' olarak belirlendi.

    Rodos Caz Festivali ile bu yıl 'kardeş festival' olması nedeniyle ayrı bir önem kazanan 3. Bodrum Caz Festiali çerçevesinde Bodrum Kalesi, Denizciler Meydanı, Dibeklihan ile ilçedeki bir restoran ve bir otel gibi Yarımada'nın çeşitli mekanlarında birbirinden özel projelerle yerli ve yabancı sanatçılar sahne alacak. Festivale Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi katkıda bulunacak.

    Teması 'Saz ve Caz' olarak belirlenen festival 1 Eylül'de özel ihtisas sahibi bando astsubaylarının oluşturduğu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Yıldızları Caz Orkestrası'nın ünlü klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendirici ile Bodrum Kalesi'nde sahne almasıyla başlayacak. Festival , 2 Eylül'deki  Oto Trip ve Dimitri Vassilakis Quartet konseri ile devam edecek.

    BODRUM (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAF

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow