hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili kadınlar küçük Yiğit'in polis üniforması hayalini gerçekleştirdi

    AK Partili kadınlar küçük Yiğitin polis üniforması hayalini gerçekleştirdi
    expand

    AK Partili kadınlar küçük Yiğit'in polis üniforması hayalini gerçekleştirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri yaptıkları ev ziyaretlerinin birinde polis olmayı isteyen 6 yaşındaki Yiğit Yıldız'a sürpriz yaparak üniforma ile oyuncak telsiz hediye etti. Üniformayı giyip, oyuncak telsizini de eline alan küçük Yiğit, annesi ile AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip, hediyeleri için teşekkür etti.

    AK Parti Marmaris İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ulupınar Bozkır ve yönetim kurulu üyeleri, ailelere yaptıkları günlük ziyaretlerin birinde 6 yaşındaki Yiğit Yıldız'ın polis olmayı istediğini ve polis üniformasını çok sevdiğini öğrendi. AK Partili kadınlar, küçük Yiğit'in mutlu etmek için seferber oldu. Yıldız için hediye olarak oyuncak polis telsizi ve polis üniforması alındı. Ardından da Yıldız Ailesi tekrar ziyaret edildi. Ziyarette küçük Yiğit'e sürpriz yapılıp, hediyeleri verildi. Hediye edilen polis üniformasını giyip, eline de ouyuncak telsizini alan Yiğit Yıldız, bugün annesi Mihriban Yıldız ile AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

    AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ulupınar Bozkır ve partililere teşekkür eden Yıldız, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette süt ve bisküvi ikramında bulunulan çocuğa bir de oyuncak kamyon hediye edildi.

    AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, "Arkadaşlarımız Yiğit'ten bahsetmişlerdi. Milletimizin huzur ve güven kaynağı polislerimizi bu kadar seven, böyle onurlu ve önemli bir mesleğe ilgi duyan çocuğumuzla tanışmak ve vakit geçirmek bizi çok mutlu etti. Yiğit'in ileride adı gibi yiğit bir genç olacağından eminiz" dedi.

    Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow