hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anaokulu öğrencilerden Marmaris Belediye Başkanı Oktay'a ziyaret

    Anaokulu öğrencilerden Marmaris Belediye Başkanı Oktaya ziyaret
    expand

    Anaokulu öğrencilerden Marmaris Belediye Başkanı Oktay'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, anaokulu öğrencileri 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti.

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla anaokulu öğrencilerini ağırladı. Özel bir anaokulundan gelen 17 öğrenci, çocuk haklarıyla ilgili hazırladıkları pankartlarla belediye binasına giriş yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay'la bir araya geldikleri toplantı salonunda ise tek tek pankartlarda yazılı olan haklarını dile getirdi.
    Çocukların gününü kutlayan Oktay ise "Tüm bu saydıklarınız hatta çok daha fazlası sizlerin hakkı. Bizler de Marmaris Belediyesi olarak önceliğimiz olan sizler ve gençler için çalışıyoruz. Elbette günlük rutin işlerimiz var ama yaptığımız bütün işlerde başta siz çocuklarımız ve gençlerimizi daha öncelikli değerlendiriyoruz" dedi.

    Sonrasında çocukların belediyeden isteklerini soran Oktay'a cevap veren öğrenciler de sokak hayvanlarına mama, müze, yeni parkları gibi taleplerini iletti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow