hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris Kaymakamı, 65 yaş ve üstüne telefon numarasını verdi

    Marmaris Kaymakamı, 65 yaş ve üstüne telefon numarasını verdi
    expand

    Marmaris Kaymakamı, 65 yaş ve üstüne telefon numarasını verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, sosyal medya hesaplarından 65 yaş ve üstü kişilere ihtiyaç halinde şahsi cep telefonu numarasını verip, 7 gün 24 saat arayabileceklerini bildirdi.

    Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, koronavirüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın 81 ilin 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma sınırlandırması getirmesine ilişkin genelgesine uyulmasını istedi. Kaymakam Aksoy, sosyal medya hesaplarından şahsi cep telefon numarasını vererek, ihtiyaç halinde, 65 yaş ve üzeri kişilerin 7 / 24 kendisini arayabileceklerini bildirdi. Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımına, "Değerli büyüklerim" diye başlayan Kaymakam Aksoy, şu fadelere yer verdi:

    "Bütün dünyada etkisini gösteren yeni tip koronavirüs nedeniyle Türkiye'de 65 yaş ve üzeri büyüklerin sokağa çıkışları, sağlık ve esenlikleri için sınırlandırıldı. Genelge yürürlükte olduğu sürece büyüklerimiz, başta sağlık sorunları olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması için 155, 156 ve 112 telefon numaralarını arayabileceklerdir. Hepimizin birbirimizin ağabeyi, kardeşi, evladı, annesi, amcası, olduğu anlayışı ile büyüklerimizin acil durumlarda şahsıma ait '0 530 089 02 72' telefondan, WhatsApp uygulaması üzerinden ulaşabilirler. Sorunlarının en etkin biçimde çözümlenmesi yasal görevimiz, yanında bir vatandaşlık ve vicdan görevimiz olduğunun bilinmesini başta değerli büyüklerimiz olmak üzere tüm kamuoyuna saygı ile arz ederim".

    Kaymakam Aksoy'un bu paylaşımı çok sayıda marmarisli tarafından beğenildi.

    Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow