hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris'te 23 Nisan'da Derya Uluğ rüzgarı esti

    Marmariste 23 Nisanda Derya Uluğ rüzgarı esti
    expand

    Marmaris'te 23 Nisan'da Derya Uluğ rüzgarı esti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Derya Uluğ konseriyle taçlandırıldı. Konserin sonunda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Marmaris olarak bugün gün boyu çocuklarımızla birlikte çok güzel bir bayram geçirdik. Çifte bayram yaşıyoruz. Önümüzde çok daha güzel bayramlar var. Marmaris olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağımıza ben yürekten inanıyorum” dedi.

    Marmaris'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Birçok etkinliğin yapıldığını kutlamaların finali Derya Uluğ konseriyle yapıldı. Gün boyu çekçek konvoyu ve Halk Plajı’nda yapılan etkinliklerle bayram coşkusunu yaşatan Marmaris Belediyesi, akşam da pop müziğin ünlü sesi Derya Uluğ’un sahne aldığı bir konser düzenledi. Atatürk Meydanı'ndaki konserde ünlü şarkıcının sevilen parçalarını seslendirdi.  Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve şarkıcı Derya Uluğ'un cep telefonlarının ışığını açtırarak fotoğraf çektirdiği binlerce Marmarisli bayram coşkusunu birlikte yaşadı. Alanı dolduran kalabalık şarkılara zaman zaman bulundukları yerden eşlik etti. Uluğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan çocukları da sahneye alarak şarkılarını birlikte söyledi.

    Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayan

    Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Marmaris olarak bugün gün boyu çocuklarımızla birlikte çok güzel bir bayram geçirdik. Çifte bayram yaşıyoruz. Ve önümüzde çok daha güzel bayramlar var. Marmaris olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağımıza ben yürekten inanıyorum. Marmaris’te bu enerji fazlasıyla var. Biz çok daha iyisini hep birlikte hak ediyoruz. Zorlu, sıkıntılı günleri hep birlikte yaşadık ama bunların tamamı geride kaldı. Önümüz aydınlık, hedefimiz gerçek anlamda demokrasiyle cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını taçlandırmak. Burada Marmaris olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımıza ben yürekten inanıyorum" dedi. Başkan Oktay, konserin sonunda şarkıcı Uluğ'a Atatürk portresi ve çiçek hediye edip, teşekkür etti.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow