hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kapadokya'da sıcak hava balonu firmaları ile bir araya geldi

    Kapadokyada sıcak hava balonu firmaları ile bir araya geldi
    expand

    Kapadokya'da sıcak hava balonu firmaları ile bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR(DHA)- DÜNYANIN sıcak hava balon turlarının en iyi yapıldığı merkezlerin başında gelen Kapadokya bölgesindeki firma yöneticileri, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda bir araya geldi.
    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) toplantı salonundaki toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt’un yanı sıra, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Yüksek, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Habil Uluer ve NTSO Genel Sekreteri Hakkı Aydoğan ile sıcak hava balon sektöründeki firmalar katıldı.
    NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Habil Uluer, 22 Ağustos tarihi itibariyle Covid-19 genelgesi kurallarına tam bir uyum halinde yeniden uçuşların başladığını belirterek, buna katkı veren herkese teşekkür etti.
    Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici'de, bölgede sıcak hava balonculuğunun önemli bir sektör olarak dikkat çektiğini belirterek, bölgede uçuş yapan 40 firmanın bulunduğunu söyledi. Genel Müdür Kesici,  "Devletimizin başlatmış olduğu Kısa Çalışma Ödeneği sektöre büyük katkı sağlamıştır. Yeniden başlayan uçuşlarımız kısıtlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Sektörü ayakta tutmak için Bakanlıklarımız destekler konusunda çalışmalar yapmaktadır" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow