hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde Gençlik Merkezi’nde diksiyon kursu

    Niğde Gençlik Merkezi’nde diksiyon kursu
    expand

    Niğde Gençlik Merkezi’nde diksiyon kursu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Gençlik Merkezleri'nde üniversiteli öğrencilere yönelik 'Konuşma Sanatı ve Tekniği' olarak tanımlanan diksiyon kursu eğitimleri veriliyor.
    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Niğde Gençlik Merkezleri tarafından gençlerin serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak eğitim ve istihdamlarına yönelik kurs, seminer ve girişimcilik programları devam ediyor. Kampüs Gençlik Merkezi'nde düzenlenen diksiyon kursu yoğun ilgi görüyor. Kursta katılımcılara heyecanın kontrol altına alınması, nefes eğitimi ile soluğun denetim altına alınması, sesin etkili kullanımı, ses eğitimi, ses tonunun ayarlanması, konuşma kuralları, konuşma aygıtına esneklik kazandırma, akıcı ve anlaşılır konuşma, dil alıştırmaları, beden dilinin etkin kullanımı konularında dersler veriliyor.
    Türkçenin doğru ve güzel konuşulmasında yardımcı olan diksiyon kursu sayesinde katılımcılar duygu ve düşüncelerini akıcı ve anlaşılabilir şekilde aktarabiliyor ve kendine olan güveni geliştirebilmede yardımcı oluyor. Teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen kursların sonunda, başarılı olan kursiyerler ise sertifika almaya hak kazanıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow