hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali başladı

    Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali başladı
    expand

    Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE (DHA)- OSMANİYE Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali, ilkokullar arası mendil kapmaca yarışmaları ön eleme turuyla başladı.
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nün katkılarıyla okul sporları kapsamında yapılan mendil kapmaca yarışmalarına 16 ilkokuldan yaklaşık 250 sporcu katıldı. Ön eleme turları Belediye Başkanı Kadir Kara’nın katılımıyla start aldı. İlk müsabakayı başlatan Başkan Kadir Kara, “Geleneksel hale getirdiğimiz çocuk oyunları ve oyuncakları festivaline katkı ve katılım sağlayan öğretmenlerimize, festivalde görev alan hocalarımıza, kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın her birinin alnından öpüyorum. Çocuklarımız için düzenlediğimiz festival kapsamında yarışmalara katılan tüm sporcu evlatlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
    Yarışmaların final müsabakaları 21 Mayıs cumartesi günü saat 15.00 ile 19.00 arasında Masal Park'ta düzenlenecek etkinliklerde yapılacak. Osmaniye Belediyesi 5. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali kapsamında düzenlenen mendil kapmaca yarışmasının açılış müsabakasına Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Başkan Yücel Erdoğan ve Okul Sporları İl Temsilcisi Altan Tufan katıldı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow