hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huzur haklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar

    Huzur haklarını Mehmetçik Vakfına bağışladılar
    expand

    Huzur haklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği (OKAB) meclis üyeleri, huzur haklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
    OKAB'ın ekim ayı olağan meclis toplantısı Osmaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Kara Başkanlığında İl Özel İdare Meclis Salonunda gerçekleşti.
    Gündem maddelerinin görüşülmeleri öncesinde Başkan Kadir Kara, "İnsanlık, özgürlük adına hiç kimseye söz hakkı bırakmayanlar, ülkemizin Barış Pınarı Harekatı ile gerçek ülke sahiplerinin kendi memleketlerinde yaşamaları, güvenilir bir bölge, güvenilir bir yaşam alanı adına oluşturmaya çalıştığı ve başarıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nı değişik bir takım manipülasyonlarla gölgelemeye çalışıyorlar. Burada milletimize düşen bu süreci bir ve bütün olarak birlik içerisinde yürütmektir.  Osmaniye’nin bütününü temsil eden bir umumi heyet olarak, Osmaniye’nin siyasetine yön veren kişiler olarak ülkemizin, devletimizin, milletimizin ve ordumuzun şu anda yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak yaptıklarının arkasında olduğumuzu, onlara manevi güç olarak dualarımızla ve düşüncelerimizle destek olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

    Başkan Kadir Kara’nın konuşmasının ardından söz alan OKAB Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Bulanık, ekim ayı olağan meclis toplantısından doğan meclis üyelerinin huzur haklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmasını sözlü olarak meclis başkanlığına sundu.

    Bunun üzerine Başkan Kadir Kara, birlik personellerine talimat vererek meclis üyelerinin Ekim ayı olağan meclis toplantısından doğan huzur haklarını gerekli çalışmaların ve görüşmelerin yapılarak bağışın gerçekleşmesini istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow