hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kara, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı

    Kara, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı
    expand

    Kara, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - CUMHUR İttifakının Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Melih Loş ve Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya ile birlikte, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı programda Ak Parti teşkilatı, belediye ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Cumhur İttifakının MHP’li belediye başkan adayı Kadir Kara için partililerden destek istedi.
    "AK PARTİ KADROLARI EMANETE SAHİP ÇIKACAKTIR"
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış programı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu'nun selamlama konuşması ile devam etti. Ak Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Emir Hasan Arslantaş ise Cumhur İttifakının başarısı için tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi. Arslantaş, "Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hemşerimiz Devlet Bahçeli’nin bizlere emaneti olan Kadir Kara için Ak Parti kadroları bu emanete sonuna kadar sahip çıkacaktır" dedi. MHP İl Başkanı Melih Loş da bir konuşma yaparak Cumhur İttifakının önemine değindi.
    TOR: "AK PARTİ’NİN ADAYI KADİR KARA’DIR"
    Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Ak Parti teşkilatı adayının mevcut belediye başkanı Kadir Kara olduğunu belirterek, "Kadir Kara’yı Osmaniye’de en yüksek oyla seçerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hemşerimiz Devlet Bahçeli’ye hediye edeceğiz" dedi.
    KARA: CUMHUR İTTİFAKINI ADAYI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM
    Cumhur İttifakının Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara ise yaptığı konuşmada bu ittifakın adayı olmaktan duyduğu onuru ifade ederek sözlerine başladı.  Başkan Kara konuşmasının devamında ise Cumhur İttifakının önemine değindi. Programın devamında söz alan Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu Cumhur İttifakı ile Osmaniye’ye daha büyük hizmetlerin gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirterek il ve belediye meclis adayları ile Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Kadir Kara için partililerinden destek istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow