hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narkotik olaylarla ilgili 38 kişi yakalandı, 11'i tutuklandı

    Narkotik olaylarla ilgili 38 kişi yakalandı, 11i tutuklandı
    expand

    Narkotik olaylarla ilgili 38 kişi yakalandı, 11'i tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de son iki hafta içerisinde, narkotik olaylarına karışan ve haklarında yakalama emri bulunan 38 kişi yakalandı, bunlardan 11'i tutuklandı.
    İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 16-27 temmuz tarihleri arasında uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Bu kapsamda, meydana gelen olayla ilgili toplam 38 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan H.K, M.B, R.Ö, A.B, Y.T, B.B, Y.M.G, A.I, İ.S, M.A ve N.K. 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklanırken, 27 şüpheli ise işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
    İşlem yapılan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 116.84 gram eroin, 483.69 gram metamfetamin, 198.26 gram bonzai, 85.84 gram esrar, 15 adet captagon hap, 18 adet yeşil reçeteli hap, 1 adet pompalı tüfek ve 4 adet tabanca ele geçirilerek adli makamlara teslim edildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nün suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaların devam etmekte olduğu vurgulandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow