hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye’de, Evinin Sultanları Voleybol turnuvası

    Osmaniye’de, Evinin Sultanları Voleybol turnuvası
    expand

    Osmaniye’de, Evinin Sultanları Voleybol turnuvası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, ev hanımları ve çalışan kadınlara, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması, spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol turnuvası, Vali Erdinç Yılmaz’ın ilk servis atışı ile başladı. Kamu kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü ile siyasi partilerin oluşturduğu 20 takım 225 sporcu ile katılım sağladığı müsabakalar, 29 Nisan'da oynanacak final karşılaşması ile sona erecek.
    Tosyalı Spor Salonu'nda düzenlenen seremoni ve açılış müsabakası öncesinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, sporun insanların sağlığına, bireysel gelişimlerine katkı sunan bir araç olduğunu söyledi. Ev hanımlarının, çalışan kadınların bulundukları ortamdan ve stresten uzaklaştırmak ve spora yöneltmek adına önemli bir proje olduğunu ifade eden Acar, "Her yaştan bireyin sporu hayatın bir parçası haline getirmesi gerekiyor. Kadınların turnuvaya katılımını önemsiyor ve anlamlı buluyoruz” dedi.
    Seremoninin ardından turnuva, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü takımları maçı, Vali Erdinç Yılmaz’ın ilk servis atışı ile başladı. Vali Yılmaz, tüm sporculara başarılar diledi. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödül verilecek.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow