hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye’de gençlik yürüyüşü ve gençlik bayrak koşusu

    Osmaniye’de gençlik yürüyüşü ve gençlik bayrak koşusu
    expand

    Osmaniye’de gençlik yürüyüşü ve gençlik bayrak koşusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası kutlamaları, ‘Gençlik Yürüyüşü’ ve ‘Gençlik Bayrak Koşusu’ ile başladı.
    Gençlik Haftası, Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Spor Kompleksi'nde düzenlenen programla kutlandı. Cevdetiye Meydanı'ndan  Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Spor Kompleksi'ne kadar yapılan 'Gençlik Yürüyüşü' ve 'Gençlik Bayrak Koşusu' ile başlayan programda, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 150 metrelik Türk bayrağı taşıyan öğrencilere eşlik etti. Yürüyüşün ardından minyatür kaleye atış yapan Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile masa tenisi oynadı. Programın devamında atletler taşıdıkları Tük bayrağını Vali Erdinç Yılmaz’a teslim etti. Vali Yılmaz, Bayrağı öperek teslim aldı. Daha sonra Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri kareografi gösterilerini sundu.
    Kutlama programının devamında Ahmet Cevdet Paşa Lisesi öğrencisi Firdevs Eğlence “Bir de Yıl 1919’sa” isimli şiiri okudu. Sporcu Eğitim Merkezi sporcularının sergilediği jimnastik ve güreş gösterisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Osmaniye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin özel sporcuları dans gösterilerini sergiledi. Bolat Binicilik tarafından hazırlanan At ve Atçılık gösterisi ile devam eden programda Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Muhammed Hacıhüseyin ve Tarık Şardak “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi” ve “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okudu. Okçuluk gösterisinin ardından kutlama programı ödül töreni ile son buldu. Ahmet Cevdet Paşa Lisesi Müdürü Abdurrahim Alpertunga, Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hulusi Yüksel, Cevdetiye Ortaokulu Müdürü Gökhan Gülsoy, Bolat Binicilik Başkanı İsmail Türker Bolat’a Türk Gençliğine ve spora vermiş oldukları destek nedeniyle plaket verildi. Plaketleri veren Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Türk Gençliğine ve spora vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür etti. Programın son bölümünde Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a Milli Takım Formalarını takdim etti. Program sonunda, Vali Erdinç Yılmaz, kutlama alanında bulunan öğrenci ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow