hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de 'İyilik için bir şiirde sen oku' etkinliği

    Osmaniyede İyilik için bir şiirde sen oku etkinliği
    expand

    Osmaniye'de 'İyilik için bir şiirde sen oku' etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, ihtiyaç sahibi ve muhtaç durumdaki öğrencilere yardım amaçlı hazırlanan "İyilik için bir şiirde sen oku" projesi kapsamında, şiir dinletisi programı düzenlendi.
    hmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde ki etkinlikte, aralarında bazı kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinde bulunduğu kişiler, 'Anne' ve 'Baba' konulu şiirlerini okudular. Programın sunumunu ve açılış konuşmasını yapan Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Çetin, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel müdürlüğünce bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin, öğretmenlerle birlikte okul bünyesinde ve il içinde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi veya muhtaç durumdaki kişilerin giyecek ve yiyecek yardımını, "iyilik için bir şiirde sen oku" projesiyle onları sevindirecek mutlu edecek maddi yada manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilinde yapılması olduğunu söyledi.
    Programda, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi şiir okudu. Şiir dinletisi, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow