hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de Polis Haftası kutlandı

    Osmaniyede Polis Haftası kutlandı
    expand

    Osmaniye'de Polis Haftası kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, Türk Polis Teşkilatı'nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası törenle kutlandı.
    Valilik Kompleksi'nde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler ve çok sayıda polis memurları katıldı.
    Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ve Dernek Başkanı Mahmut Kaplan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, buradaki tören sona erdi.
    Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177’nci yıl dönümü münasebetiyle Osmaniye Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen programlara katıldıklarını belirterek, “Şehit polis Aileleri ve Gazilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere emeği geçen tüm polislerimize teşekkür ederiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır, başsağlığı, Gazilerimize ve Türk Polis Teşkilatına sağlık ve huzur dolu nice uzun ömürler temenni ederiz. Allah yâr ve yardımcınız olsun.” dedi.
    ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI
    Türk Polis Teşkilatının 177’nci yıl dönümü münasebetiyle Asri Mezarlık Şehitliğinde düzenlenen törende, şehitler mezarları başında anıldı. Kuran’ı Kerim okunması ile başlayan programda, şehitler için dua edildi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, şehit aileleri ile birlikte, şehitleri kabirleri başında dualarla yâd ettiler. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow