hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'den Elazığ'daki depremzedeler için yakacak yardımı

    Osmaniyeden Elazığdaki depremzedeler için yakacak yardımı
    expand

    Osmaniye'den Elazığ'daki depremzedeler için yakacak yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYELİ hayırsever bir vatandaşın katkısıyla alınan 27 ton odun, hiç bir ücret talep etmeyen bir başka vatandaşın sahibi olduğu TIR ile depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
    Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar, AFAD'ın hem sosyal medya hesaplarına mesajlar yollayarak hem de İl Müdürlüğü'nü arayarak yardımda bulunma isteklerini iletti.
    Bu bağlamda, sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan bir hayırsever vatandaş, TIR'ı olduğunu ve deprem bölgesine gidecek yardımlarda ücretsiz olarak devletin hizmetinde kullanılabileceğini belirtti. Bir başka vatandaş ise İl Müdürlüğü'ne başvurarak yakacak odun yardımında bulunabileceğini ifade etti. Osmaniye AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonu sağlayıp, hayırsever vatandaşları buluşturup, 27 ton yakacak odunu TIR ile deprem bölgesine gönderdi.
    AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, "Aziz milletimize ve bu milletin kıymetli bir parçası olan tüm yiğit Osmaniyeli hemşerilerimize yoğun ilgilerinden dolayı tekrardan teşekkür ederiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow