hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye’ye 6 uzman, 3 pratisyen hekim kadrosu

    Osmaniye’ye 6 uzman, 3 pratisyen hekim kadrosu
    expand

    Osmaniye’ye 6 uzman, 3 pratisyen hekim kadrosu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE’de ki devlet hastanelerinde görev yapmak üzere 6 uzman ve 3 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildi. 
    İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 103. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan kadrolar da Osmaniye emrine 6 uzman ve 3 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildiğini söyledi. Müdür Öznavruz, hekimlerin görev yapacakları hastanelerle ilgili şunları kaydetti: “Müdürlüğümüze bağlı ilimizdeki sağlık tesislerinden; Osmaniye Devlet Hastanesine; 1 göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kadirli Devlet Hastanesine; 1 göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 İç hastalıkları ‘dahiliye’ uzmanı, 1 Acil tıp uzmanı, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildi. Ayrıca, düziçi devlet hastanesine çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, bahçe fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesine; Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir. 3 Mart 2022'de kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır."
    Müdür Dr. Hasan Öznavruz, İlde yeni göreve başlayacak uzman hekimlere başarılar dileyerek, hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. (DHA) 


    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow