hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun'dan Osmaniye Ziraat Odası'na ziyaret

    Vali Coşkundan Osmaniye Ziraat Odasına ziyaret
    expand

    Vali Coşkun'dan Osmaniye Ziraat Odası'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Ziraat Odası’nı ziyaret etti. OZO  Başkanı Bahadır Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Coşkun, Başkan Sezgin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    Ziyarette Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam da bulundu.  Vali Coşkun’a tüm üyeleri adına nazik ziyareti nedeniyle teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Sezgin, Şubat ayında yapılan Kongrede güven tazelediklerini ifade ederek, kendilerine gösterilen bu güvene layık olmak için tüm gayretleri ile çalışacaklarını söyledi. 
    Ziyaret sırasında konuşan Vali Coşkun, "Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Kongrede yeniden seçilerek güven tazeleyen Ziraat Odası Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Ziraat Odamızda her zaman birlik ve beraberliğin tesis edilmiş olduğunu memnuniyetle görüyoruz. Ziraat Odamızın bundan sonra da güzel hizmetlere imza atmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Tarım konusunda atılacak adımlarda Osmaniye Ziraat Odası ile istişare halinde olmaya devam edeceklerini de belirten Vali Coşkun, "Malumunuz olduğu üzere, Osmaniye aynı zamanda bir tarım kenti. Yoğun bir şekilde ziraat yapılıyor. Biz de ilimizdeki sorunların ilgili makamlara taşınması ve bu sorunların çözümü noktasında gayretle çalışıyoruz. Diliyorum ki, çiftçimizin var olan sorunları bizlerin ve devletimizin çalışmaları ile çözüme kavuşur" diye konuştu.
    Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow