hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

    Vali Coşkundan Şehit Ailelerine Ziyaret
    expand

    Vali Coşkun'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Şehit Jandarma Er Abdullah Aydın Emer, Şehit Sözleşmeli Er Onur Deniz, Şehit Topçu Uzman Çavuş Mehmet Şahin ve Şehit Jandarma Er Musa Aytun Doğan'ın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

    Şehit aileleri ziyaret edenker arasında Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun'un yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.
    Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Bundan daha kıymetli, daha büyük bir fedakârlık yoktur. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bizlere birer emanettir. Devletimiz ve milletimiz, bu kıymetli emanete her zaman sahip çıkmış ve bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman hizmetinizdeyiz, kapımız ve gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. "dedi.
    Şehit aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşine teşekkür ettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow