hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Amacımız, vatandaşımızı koronavirüs salgınından koruyabilmek

    Vali Yılmaz: Amacımız, vatandaşımızı koronavirüs salgınından koruyabilmek
    expand

    Vali Yılmaz: Amacımız, vatandaşımızı koronavirüs salgınından koruyabilmek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Covid-19 tedbirlerine yönelik yapılan denetimlerde, "Tek amacımız, vatandaşlarımızı koronavirüs salgınından koruyabilmektir. Biz bu mücadeleyi verirken vatandaşlarımız da kurallara uyarlarsa inanıyoruz ki koronavirüsü hep birlikte yeneceğiz" dedi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda, İçişleri Bakanlığı'nın kararları uyarınca, “Sağlık için Hepimiz için” mottosuyla, vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlere, Vali Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.
    Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, "Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim ve temizlik konusunda özenli davranalım. Tek amacımız, vatandaşlarımızı koronavirüs salgınından koruyabilmektir. Biz bu mücadeleyi verirken vatandaşlarımız da kurallara uyarlarsa inanıyoruz ki koronavirüsü hep birlikte yeneceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow