hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Hepimizin sağlığı için ev ziyaretlerini erteleyin

    Vali Yılmaz: Hepimizin sağlığı için ev ziyaretlerini erteleyin
    expand

    Vali Yılmaz: Hepimizin sağlığı için ev ziyaretlerini erteleyin

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, vatandaşların sağlığı için, yeni yıla girerken kalabalık oluşturacak şekilde kutlama yapılmaması gerektiğini söyledi. Vali Yılmaz, "Kalabalıkta, ev toplantılarında bulaş riskinin arttığını biliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan daha duyarlı ve dikkatli davranmalarını rica ediyoruz. Evlere yapılan ziyaretlerin ertelenmesi hepimizin sağlığı açısından çok daha iyi olacaktır" dedi.
    Vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye'de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Cevdet Sunay Caddesinde gerçekleştirilen denetimlere, Vali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.
    Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, kendi sağlıkları, sevdikleri ve toplum sağlığı için kurallara uyulması zorunda olunduğunu ifade ederek, "Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim ve temizlik konusunda özenli davranalım. Bu salgını ancak hep birlikte yenebiliriz" dedi.
    Kurallara uyan vatandaşlara da teşekkür eden Vali Yılmaz, hayırlı ve sağlıklı bir yıl diledi.
    Vali Erdinç Yılmaz, şunları söyledi:
    "Koronavirüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün, her hafta yaptığımız denetimlerden birini daha gerçekleştiriyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarımız Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürmektedir. Yeni yıla girerken kalabalık oluşturacak şekilde kutlamaların yapılmamasını tüm vatandaşların sağlığı açısından rica ediyorum. Kalabalıkta, ev toplantılarında bulaş riskinin arttığını biliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan daha duyarlı ve dikkatli davranmalarını rica ediyoruz. Evlere yapılan ziyaretlerin ertelenmesi hepimizin sağlığı açısından çok daha iyi olacaktır."
    Hayırlı ve sağlıklı bir yıl dileyen Vali Erdinç Yılmaz, "Başta Osmaniyeli hemşerilerim olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Özellikle de her anlamda ülkemizi de dünyayı da olumsuz etkileyen ve etkisi hala devam eden koronavirüs salgınından kurtulduğumuz, salgının tamamen bittiği bir yıl olmasını  Allah'tan niyaz ediyorum. Ülkemiz için tüm dünya için sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum."diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow