hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Karaçay'ımız Osmaniye'mize büyük değer katacak

    Vali Yılmaz: Karaçayımız Osmaniyemize büyük değer katacak
    expand

    Vali Yılmaz: Karaçay'ımız Osmaniye'mize büyük değer katacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Karaçay'da yapılan çalışmalarda İl Özel İdaresi'nin katkısının büyük olacağını ve çalışmalarda DOĞAKA’dan destek alındığını ifade ederek, "Çalışmalarımız tamamlandığında Karaçay, Osmaniye’ye büyük değer katacaktır" dedi.
    Vali Yılmaz, Karaçay Beymail Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda il genel meclisi üyeleri ile bir araya geldi. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat'ın da katıldığı toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "İl Özel İdaremiz ve il genel meclisi üyelerimizle birlikte, kentimizin her yerinde, hizmet nerede gerekiyorsa orada olma anlayışı içerisinde hep birlikte hareket ediyoruz. Bu anlamda çok memnunum. Önümüzdeki dönemde yapacağımız planlamanın sürdürülebilir ve dengeli olması çok önemli. Ülkemizin en iyi çalışan il özel idarelerinden biriyiz. Bu da hepinizin başarısı. Yapacağınız çalışma programının ilimize, insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Osmaniye’mize, bütün ilçeleri ve köyleri ile beraber, güzel hizmetler veririz" dedi.
    'PROJENİN GERÇEKLEŞMESİNİ ÇOK İSTİYORUM'
    Karaçay’da yapılan çalışmalarda İl Özel İdaresi'nin katkısının büyük olacağını ve çalışmalarda DOĞAKA’dan destek alındığını ifade eden Vali Yılmaz, “Önümüzdeki süreçte Karaçay’ımızı suyla buluşturmak ve etrafındaki alanların düzenlemesi yapmak için gayretle çalışıyoruz. Bu projenin gerçekleşmesini çok istiyorum, Osmaniyeli vatandaşlarımızın da çok istediğini biliyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında Karaçay’ımız Osmaniye’mize büyük değer katacaktır" diye konuştu.
    KARAÇAY’A YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMA MALİYETLİ OLACAK
    Vali Erdinç Yılmaz, sözlerinin devamında, şunları kaydetti: “Yaptığımız her harcamada öksüzün, yetimin hakkı vardır. Bunun bilincindeyiz. Karaçay’a yapacağımız çalışma maliyetli olacak ama yapılan bu harcamanın kat be kat fazlasını ilimize, insanlarımıza kazandıracağına inanıyorum. İnşallah bunu başarırız. Karaçay’da daha güzel bir ortam olmasını, yazın insanlarımızın rahat bir nefes alacağı ortam olmasını çok arzu ediyorum. Bunu başarırsak Osmaniye’miz için unutulmaz bir hizmet olacaktır.”
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow