hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Vatandaşa her zaman iyi ve sabırla davranmalıyız

    Vali Yılmaz: Vatandaşa her zaman iyi ve sabırla davranmalıyız
    expand

    Vali Yılmaz: Vatandaşa her zaman iyi ve sabırla davranmalıyız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, en önemli beklentilerinden birinin vatandaş memnuniyetinin sağlanması olduğunu belirterek, "Vatandaşımız kurumlarımızdan ayrılırken 'Allah razı olsun' diyerek ayrılmalı. Vatandaşa her zaman iyi davranmalıyız, sabırla davranmalıyız" dedi.
    Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda kamu kurum il müdürleriyle bir araya geldi. Vali Yılmaz, "Beraber çalışacağımız bu süreçte hayırlı işlere vesile olmayı diliyorum, Cenab-ı Allah inşallah hep beraber güzel çalışmalar nasip etsin. Bunu da, biliyorum ki, sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Eğer ekip iyi çalışırsa iyi sonuçlar alırız. Benim 24 saat telefonum açık olacak, ne zaman desteğime ihtiyaç duyarsanız, bir konuda görüşümü almak isterseniz yanınızda olacağım” diye konuştu.
    Tüm kurum müdürlerinin, daha iyiye ulaşmak hedefiyle çalışmaları gerektiğinin altını çizen Vali Yılmaz, "Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bir memleketin çocuklarıyız. Osmaniye en fazla şehit veren illerimizden biri. Biz şehitlerimizin hakkını nasıl ödeyebiliriz? Çanakkale’de verilen mücadeleyi nasıl unutabiliriz? Böyle ağır bedeller ödemiş vatan topraklarında yaşıyoruz. Dolayısıyla bu memlekete borcumuz bitmez. Allah bize bu memlekete hizmet etme fırsatı vermiş, bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım" dedi.
    En önemli beklentilerinden birinin vatandaşın memnuniyetinin sağlanması olduğunu da ifade eden Vali Yılmaz, “Vatandaşımız kurumlarımıza geldiğinde işini zamanında yapmalı ve oradan mutlu ayrılmasını sağlamalıyız. Vatandaşımız kurumlarımızdan ayrılırken “Allah razı olsun” deyip ayrılmalı. Vatandaşa her zaman iyi davranmalıyız, sabırla davranmalıyız. Bizim insanımız çok vefalıdır; iyiliği de bilir, kötülüğü de bilir. Bu yüzden vatandaşımıza elimizden gelen tüm yardımı yapmalıyız” dedi.
    Kurumların diyalog ve koordinasyon içinde olmasının önemini de vurgulayan Vali Erdinç Yılmaz şöyle devam etti: "Tüm kurumlar, görevleri açısından, kendi içinde ayrı ayrı önemli. Bu nedenle taşıdığımız sorumluluğun farkında olmak zorundayız.  Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra da inşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle güzel çalışmalara imza atacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow