hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz, Yarpuz köyünde talep ve sorunları dinledi

    Vali Yılmaz, Yarpuz köyünde talep ve sorunları dinledi
    expand

    Vali Yılmaz, Yarpuz köyünde talep ve sorunları dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Yarpuz köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.
    Vali Erdinç Yılmaz, ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından köye yapılan parke yol çalışmalarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Ziyaretinin devamında Cebelibereket Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulunan Vali Erdinç Yılmaz, daha sonra köy esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla ile bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz, esnaf ve vatandaşlara maske taktıkları için teşekkür ederek, “Lütfen maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle riayet edelim. Bu salgını yenmek için hepimize önemli görevler düşüyor" dedi.
    Ziyaretinin devamında Hükümet Konağı bahçesinde köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öncelikle Köy Muhtarı Şaban Savcı’dan köy hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, daha sonra vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Zaman zaman ilçelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinliyoruz. Bugün de Yarpuz köyümüzde sizlerle beraberiz. İlimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamalarını arzu ediyoruz. Bize ilettiğiniz tüm sorun ve talepleri değerlendirmeye alıyor ve çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz. Bu güzel köyümüz Yarpuz’u ziyaret etmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
    Vali Yılmaz, konuşmasının ardından vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Yarpuz köyü sakinleri de Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a sorunlarını dinlediği için teşekkür etti.
    Yarpuz Köyü su kaynağında da incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, daha sonra Yarpuz'dan ayrıldı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow