hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sakarya'da yılbaşı alışverişi yoğunluğu

    Sakaryada yılbaşı alışverişi yoğunluğu
    expand

    Sakarya'da yılbaşı alışverişi yoğunluğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramiz Kaan OKTAR-Onur GÜDEN/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)-SAKARYA’da yılbaşını evlerinde geçirecek olanlar alışveriş yapmak için dışarı çıkınca yoğunluk oluştu.  

    Sakarya’da koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşını evlerinde geçirecek olan vatandaşlar alışveriş yaptı. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar nedeniyle caddeler kalabalıklaşırken, insanların maske taktıkları görüldü. Alışverişe çıkan Cemile Fatma Soytürk, “Yılbaşında her zamanki gibi ailem ile evimde olacağım. Daha önceki yılbaşında kardeşlerimiz ile aile arasında toplanarak hoş sohbetlerimiz oluyordu. Ama bu sene pandemiden dolayı öyle olmayacak. Vatandaşlarımıza evde olmalarını ve sağlıklarına dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. İnşallah bugünler de geçecek.” dedi.

    Yılbaşı için heyecan duyduğunu dile getiren Şaban Savaş, “Çarşıda yılbaşı için bir hareketlilik var. Ben de kendi rutin alışverişimi yaptım. Bu zamana kadar bütün yılbaşlarında evimde, ailem ve çocuklarımla birlikteydim. Vatandaşlarımız istirahat etsinler. Kimse moralini bozmasın. İnşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow