hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sapanca tatilcileri bekliyor

    Sapanca tatilcileri bekliyor
    expand

    Sapanca tatilcileri bekliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramiz Kaan OKTAR-İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya),(DHA) – SAKARYA’nın doğa harikası ilçesi Sapanca’da işletmeler, sonbahar ile birlikte tatilciler için hazırlıklarını tamamladı.

    İstanbul ve Kocaeli’ne yakınlığıyla bilinen ve eşsiz doğal güzelliğiyle öne çıkan Sapanca, özellikle yaz aylarında Arap turistlerin ilgi odağı haline gelirken sonbaharın gelmesiyle birlikte yerli turistlerin de ziyaret noktaları arasında yer alıyor. Doğal güzelliği, tekne turları ve rahat ulaşımı nedeniyle en çok tercih edilen noktalardan biri olan Sapanca’da işletmeler, yerli turistleri ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

    Sapanca Gölü’nde tamamen elektrikli motora sahip, doğayı kirletmeyen teknelerle göl turu yapan Onur Erdoğan, “Yerli ve yabancı turistlerimi Sapanca’ya bekliyoruz. Sonbahar gelmiş de olsa Sapanca’mızın güzellikleri devam ediyor. Konaklamadan tekne turuna birçok faaliyetlerimiz ve imkanımız var. Bütün esnaflar olarak sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hareket ediyoruz. Herkes gelip güvenli bir şekilde gezebilir.” dedi.

    Sahildeki yürüyüş yolunda papağanı “Şaban” ile birlikte turistlerin fotoğraflarını çeken Mehmet Esoğlu, “Burada fotoğrafçılık yapıyorum. Şaban ile birlikte çalışıyorum. Yerli turistleri bekliyoruz.” diye konuştu.

    Kamp ve karavan parkı işletmecisi Tarkan Kılıç ise, “Biz kampa veya piknik alanına gelmek isteyen yerli ve yabancı misafirlerimizi bekliyoruz. Hazırlıklarımız tamam.” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow