hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cezaevindeki babanın mektupla tablet isteği karşılandı

    Cezaevindeki babanın mektupla tablet isteği karşılandı
    expand

    Cezaevindeki babanın mektupla tablet isteği karşılandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde, uzaktan eğitim gören 4 çocuğuna tablet alamayan tutuklu baba, cezaevinden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a mektup yazarak tablet istedi. Babanın isteği Haliliye Belediyesi'nce yerine getirildi.
    Şanlıurfa Ceza İnfaz Kurumu Kampüsünde tutuklu bulunan bir kişi, uzaktan eğitim gören çocukları için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a mektup yazarak, koronavirüs sürecinde okulların kapalı olması nedeniyle çocuklarının eğitimlerini uzaktan yapabilmesi için tablet isteğinde bulundu. Mektubun Başkan Canpolat’a iletilmesi üzerine söz konusu öğrenciler için tablet alındı. Suruç ilçesinde yaşayan ailenin evine giden belediye görevlileri, tutuklu babanın isteği üzerine alınan tableti çocuklara teslim etti, uzun süreden beridir ders yapamayan çocuklar aldıkları tablet hediyesiyle büyük mutluluk yaşayarak başkan Canpolat’a teşekkür etti.
    Vatandaşların sorunuyla ilgilenmek ve yüzlerini güldürmek için Haliliye Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu kaydeden Başkan Canpolat şunları söyledi:
    "Şanlıurfa’daki cezaevinde kalan vatandaşlarımızın aileleriyle ilgili yaşamış oldukları sıkıntılar, ister sağlık ister gıda ister eğitimle ilgili taleplerini yerine getirmek için arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu hususta tablet talebinde bulunan bir babadan mektup aldık. Gereğini yerine getirmek için çalışmalarımız tamamladık ve o ailemiz, çocuklarımız tabletlerine adreslerinde teslim edildi. Bu ailemiz 4 çocuklu bir aile, çocuklarımız inşallah eğitimlerinden geri kalmayacaklar" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow