hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuveyt Büyükelçisi Zawawi Şanlıurfa’da

    Kuveyt Büyükelçisi Zawawi Şanlıurfa’da
    expand

    Kuveyt Büyükelçisi Zawawi Şanlıurfa’da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) - KUVEYT Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi, biz dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

    Şanlıurfa’da yaşayan Suriyelilere yönelik yapılan yardımlar konusunda devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere  Şanlıurfa’ya gelen Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi, ilk olarak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti. Al Zawawi, valilikte ağırlayan Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
    “Kuveyt Emirliği tarafından yapılan yardımlardan dolayı başta Kuveyt Emiri olmak üzere yardım kuruluşlarına ilgileri, destekleri ve yardımlardan dolayı Sayın Büyükelçimizin şahsında Kuveyt Devletine ve milletine teşekkürlerimizi iletiyorum. Bugün Kuveytli hayır kurumlarımızın Suriyeli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak üzere yapmış oldukları ve uyguladıkları bazı projeleri de yerinde görmüş olacağız. Şanlıurfa’da uyguladıkları her bir proje zaten var olan Kuveyt’le Türkiye arasındaki kardeşliğin, dostluğun ve birlikteliğin güçlenmesine vesile oluyor. Peygamberler Şehri Şanlıurfa her zaman Kuveytli kardeşlerimizi ağırlamaktan iftihar duyar. Burası aynı zamanda Kuveyt Büyükelçimizin ve Kuveytli kardeşlerimizin evidir. Ziyaretleri için Şanlıurfalı ve Suriyeli kardeşlerimiz adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.
    Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren Kuveyt Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow