hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siverek’te, atıl durumdaki parkın yapımına başlandı

    Siverek’te, atıl durumdaki parkın yapımına başlandı
    expand

    Siverek’te, atıl durumdaki parkın yapımına başlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet SEZGİN/ SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla uzun süredir atıl durumda olan Ofis Parkta çalışmalar yeniden başladı.

    Yenilenerek uygulanan Ofis Park projesinde çocuk oyun alanları, kafeterya, yürüyüş yolları, kütüphane, kapalı-açık otopark, yapay gölet, emzirme odası, süs havuzları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

    22 bin metrekare alana sahip parkın 19 bin metrekaresinin yeşil alan 3 bin metre karesine ise kütüphane ve idari binalar inşa edileceğini belirten Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Ofis Park, vatandaşlarımızın büyük bir merakla beklediği bir projeydi ki kentimizin önemli bir noktasında yer alıyor. Yaptığımız incelemelerde yüklenici firma yaz ayına yetiştirebileceğini söyledi. Çalışmalar hızlı ve seri ilerliyor, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de özellikle bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e etmek istiyorum. Ortak yürüttüğümüz bu projede bizlere destek verdiler. Bizlere bu noktada büyük bir katkı sağladılar, tekrar teşekkür ediyorum. Projenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
    ​FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow