hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Erin, seçimlerin huzur içinde geçmesini istiyoruz

    Vali Erin, seçimlerin huzur içinde geçmesini istiyoruz
    expand

    Vali Erin, seçimlerin huzur içinde geçmesini istiyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, Suruç ilçesinde muhtarlarla bir araya gelip toplantı yaptı. Vali Erin, Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin huzur içinde demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için herkesin hassasiyet göstermesini istedi.
    Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberinde Suruç Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi’yle birlikte ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.Toplantıda, Suruç merkez ve kırsal mahallelere yapılan hizmetleri değerlendiren Vali Erin, muhtarların ilettiği talepleri not aldı. Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Erin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere değinerek, seçimlerin huzur içinde, demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini hatırlattı. Seçimlere yönelik alınan güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede olduğunu kaydeden Vali Erin, seçmenin özgür kararını etkileyecek hiçbir girişime müsaade edilmeyeceğini söyledi.
    Muhtarlarla toplantısından ayrılan Vali Erin, daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Gün boyu ilçede çeşitli temaslarda bulunan Vali Erin, daha sonra bazı okulları ziyaret etti.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow