hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin: 2020'de Eski Sanayi diye bir problem kalmayacak

    Başkan Bilgin: 2020de Eski Sanayi diye bir problem kalmayacak
    expand

    Başkan Bilgin: 2020'de Eski Sanayi diye bir problem kalmayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kentin yaklaşık 15 yıllık sorunu haline gelen Eski Sanayi bölgesi ile ilgili çalışmada sona yaklaştıklarını belirterek, "2020 yılında Sivas'ın Eski Sanayi diye bir problemi olmayacak" dedi.
    Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin basın kuruluşlarını ziyareti kapsamında Demirören Haber Ajansı (DHA) Sivas Bürosunu ziyaret etti. Ziyarette DHA Büro Şefi Eraydın Aytekin ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Bilgin, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Başkan Bilgin, sorun haline gelen ve önceki dönemlerde çözüme kavuşturulamayan Eski Sanayi bölgesi ile ilgili müjde verdi. Burayla ilgili yeni bir çalışma ve proje geliştirdiklerini ve tüm paydaşlar ile görüştüklerini ifade eden Bilgin, "Sivas'ın 2020 yılında Eski Sanayi Bölgesi diye bir sorunu olmayacak. Şimdilik sadece bunu söyleyebilirim. Yakın zamanda gereken adımları atacağız ve bu sorunu ortadan kaldıracağız" dedi.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e ziyareti sırasında Belediye Başkan Vekili Turan Topgül ve Özbelsan Genel Müdürü Ahmet Kuzu eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow