hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin'den Hayat Ağacı Derneği'ne ziyaret

    Başkan Bilginden Hayat Ağacı Derneğine ziyaret
    expand

    Başkan Bilgin'den Hayat Ağacı Derneği'ne ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret ederek çalışan personel bir araya geldi.
    Başkan Bilgin, derneğinin sosyal yardım faaliyetleri ile ilgili Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ve Gıda Bankası Koordinatörü Emrullah Ünal'dan bilgiler aldı.
    Çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Bilgin "11 Mart'tan itibaren tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde koronavirüs süreci farklılaştı. Biz de bu noktada öncelikle milletin belediyesinin vatandaşın yanında olduğunu göstermek adına sosyal politikaları ön plana çıkardık. Bu noktada da Sosyal İşler Müdürlüğümüz ciddi manada bir performans sergiledi mesai yaptı. Hem pandemi süreciyle birlikte hem ramazan ayı ile birlikte bu noktada hepiniz ciddi manada güzel işler yaptınız Rabbim hepinizden razı olsun. Çok ciddi sıkıntılar yaşamadık. Bu şehirde akşam evine gittiği zaman sıkıntı çeken hiç kimsenin kalmaması bizim asli görevimiz. Burada gerekirse yardım verdiğimiz aileleri gözden geçirerek kriterlerimizi esneterek yardım çıtamızı çeşitliliğimizi artırmamız lazım. Dini bayramlarda ve okullar açılırken bunları yapıyoruz ancak bazı noktalarda nakdi yardıma çevirecek şekilde birkaç çalışma yaparak bu konuyu olgunlaştırmamız gerekiyor. Hepimiz dua alacak şekilde çalışmamız lazım. Bizim bu şehirde yaşayan her vatandaşa sorumluluğumuz var"  dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow