hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmranlı Ülkü Ocakları'ndan depremzedelere yardım

    İmranlı Ülkü Ocaklarından depremzedelere yardım
    expand

    İmranlı Ülkü Ocakları'ndan depremzedelere yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/İMRANLI (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın İmranlı ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı tarafından toplanan bir kamyon dolusu yardım malzemesi depremzedelere ulaştırılmak üzere Elazığ'a gönderildi.
    Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçen Ülkü Ocakları İmranlı İlçe Teşkilatı, bir kamyon dolusu insani yardım topladı. Toplanan yardım malzemeleri deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı. İçerisinde battaniye, halı, kıyafet ve gıda bulunan koliler depremzedelere dağıtıldı. 
    Ülkü Ocakları İmranlı Teşkilat Başkanı Enes Yıldız, "Sivas Ülkü Ocakları İl Başkanı Rıfat Kalkan'ın talimatlarıyla Elazığ'da meydana gelen depremde evleri zarar gören ailelere yardım kampanyası başlatıldı. Biz de İmranlı İlçe teşkilatı olarak kampanyaya destek olmak istedik. Vatandaşlarımızın da yardımlarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere halı, battaniye, kıyafet ve gıda topladık. Topladığımız bu yardım malzemelerini kolilere koyarak İmranlılı gençlerimizle birlikte Elazığ'a giderek depremzedelere dağıttık. Onların acılarına ortak olalım istedik. Allah Elazığlı kardeşlerimizin yardımcısı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow