hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KÖYDES'ten Sivas'a 67 milyon TL ödenek

    KÖYDESten Sivasa 67 milyon TL ödenek
    expand

    KÖYDES'ten Sivas'a 67 milyon TL ödenek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyon Toplantısı Vali Salih Ayhan başkanlığında yapıldı.
    Valilik ek bina konferans salonunda yapılan toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, ilçe kaymakamları ve ilgili şube müdürleri katıldı. Vali Salih Ayhan, KÖYDES kaynaklarıyla il genelinde yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alarak,"KÖYDES kapsamında ilimize daha önce 67 milyon TL ödenek gönderildi. Hem merkez de hem de ilçelerde altyapı alanında yoğun çalışmalarımız mevcut. İmkanlar ölçüsünde ihtiyaçları belirleyerek, vatandaşımızın taleplerini karşılıyoruz. Hedefimiz kırsalda yaşayan halkımızın yaşam kalitesini artırmak, onları mutlu etmek" dedi.
    Yapılan işlerin gecikmeden hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için kaymakamlara iş takibini sürekli yapmaları yönünde talimat veren Vali Ayhan,"KÖYDES çerçevesinde yürütülen projeleri ele aldığımızda iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. İş sezonu olarak önümüzde 2,5 aylık bir zaman dilimi var. Bu zamanı iyi değerlendirerek, projelerimizi 2019 yılı yatırım programı kapsamında tamamlamalıyız." diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow