hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STK'lardan Atatürk Anıtı'na 19 Mayıs çelengi

    STKlardan Atatürk Anıtına 19 Mayıs çelengi
    expand

    STK'lardan Atatürk Anıtı'na 19 Mayıs çelengi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. 
    Kentte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında CHP İl Başkanlığı ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
    Grup adına basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Haydar Öztürk, "104 yıl önce bugün, cumhuriyet sevdalıları ile yola çıkan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Vatan sevdası ile tüm zorluklara rağmen hiçbir engel kabul etmeden yola çıkanlar, bugün bizlere önderlik etmekte ve ışık tutmaktadırlar. Tarih cesaretli ve lider insanları hiçbir zaman unutmaz. Bugün de bir bütün halinde bu vatanın tek bir avuç toprağını bile vermeden koruyacağız. Her bir vatandaşımızı toplumsal barış içerisinde eşit hakların olduğu bir yaşam tarzı ile kabul edeceğiz. Bugün de vatanı savunmak için şehit olan tüm asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler canımız pahasına bu güzel vatanı koruyacağız. Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow