hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk Dil Kurumu kitap TIR'ı Cumhuriyet Üniversitesinde

    Türk Dil Kurumu kitap TIRı Cumhuriyet Üniversitesinde
    expand

    Türk Dil Kurumu kitap TIR'ı Cumhuriyet Üniversitesinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız 2019 Bahar Şenliği kapsamında kampüse gelen Türk Dil Kurumu TIR'ını ziyaret etti. 
    Türk Dil Kurumu'nun 06 TDK 58 plakalı kitap TIR'ı, yayımladığı kitapları tanıtmak ve öğrencilerin indirimli satın almaları amacıyla 2019 Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesine geldi. CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız da kitap TIR'ını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Rektör Yıldız, "Bu, ülkemizin önemli kurumlarından olan Türk Dil Kurumu'nun kültür hizmeti üniversitemiz ve şehrimiz için önemli bir adımdır. Öğrencilerimiz bu vesile ile piyasada yüksek fiyatla satılan kitapları yüzde 50 indirimle satın alabilecekler. Bu hizmet için Türk Dil Kurumuna müteşekkiriz" dedi.
    Öğrencilerin yoğun ilgiyle karşıladığı kitap TIR'ı etkinlik boyunca hizmet verdi. Kitapların yüzde 50 indirimle satılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler istedikleri kitapları bütçelerini zorlamadan aldıklarını anlattı. Ayrıca Bahar Şenliği etkinliklerinin kültürel programlarla zenginleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow