hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yüksel, kurmaylarıyla 2020'yi masaya yatırdı

    Başkan Yüksel, kurmaylarıyla 2020yi masaya yatırdı
    expand

    Başkan Yüksel, kurmaylarıyla 2020'yi masaya yatırdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı  Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya gelerek 2020 yılını değerlendirdi. Yüksel, ardından sokağa çıkarak vatandaşların yeni yılını kutladı.

    Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük, Hüseyin Uzunlar, Gökhan Saygı ve Sabri Çınar ile sorumlu oldukları birim müdürlerinin katıldığı bir dizi toplantıda geride bıraktığımız 2020 yılını masaya yatırdı.
    Belediye çalışmalarının müdürlükler bazında değerlendirildiği toplantılarda performans değerlendirmeleri de yapıldığı ifade edilirken, 2021 yılı ile ilgili planlamalar üzerinde çalışıldığı belirtildi.

    Başkan Yüksel, "Belediye Başkan Yardımcılarımız ve sorumlu oldukları birim müdürlerimizle birlikte, 2020 yılı değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 2021 yılında gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

    VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI

    Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Muratlı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafa, kamu kurumlarına ve işletmelere ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların yeni yılını kutladı. İyi yıllar dileklerini vatandaşlarla paylaşan Yüksel, vatandaşlara kırmızı gül takdim ederken, esnafa da Süleymanpaşa Belediyesi çalışmalarının yer aldığı kitapçık hediye etti.
    Yeni yıl kutlamaları ve ziyaretlerinde Başkan Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı ve Sabri Çınar da eşlik etti.

    Başkan Yüksel, "Belediye Başkan Yardımcılarımız Gökhan Saygı ve Sabri Çınar ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar diledik. 2021 inşallah salgın illetinden kurtulduğumuz, vatandaşlarımızla kucaklaştığımız, yatırımlarımızın açılışlarında bir araya geldiğimiz, Süleymanpaşa'mızın hak ettiği görünüme kavuştuğu bir yıl olacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum" dedi.


     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow