hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malkara'da yılbaşı denetimleri

    Malkarada yılbaşı denetimleri
    expand

    Malkara'da yılbaşı denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde polis ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, market ve tekel bayilerinde yılbaşı nedeniyle denetimlerde bulundu.

    Yeni yıl nedeniyle kaçak ve sahte alkol ürünlerine yönelik çalışmalarını sıklaştıran Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede alkollü içki satışı yapılan  tekel bayi ve marketlerde denetim yaptı. Denetimlerde, tüketicilerin satın aldığı ürünlerin fiyatlarını şeffaf bir şekilde bilmesi, diğer ürünlerle mukayese yapabilmesi için satışa sunulan ürünlerin raf üzerindeki ücret tarifeleri kontrolünü gerçekleştirdi. İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatları incelenirken, ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerinin denetimlerini yapıldı.Yapılan denetlemelerde herhangi bir eksiklikle ve herhangi bir uygunsuz durumla karşılaşılmadı.


    İşletmeci Engin Çeltik yapılan denetimlerden bir sıkıntı olmadığını belirterek , "Gelen arkadaşlar denetim yaptılar. Denetimler zaten sık sık devam ediyor. Ürünleri kontrol ediyorlar. Yapılan denetimlerden memnunuz. Her hangi bir sıkıntımız yok" dedi.

    'KAÇAK VE SAHTE İÇKİYE KARŞIYIZ'

    İşletmeci Yusuf Yıldırım, her türlü kaçak ve sahte içkiye karşı olduklarını belirterek, "Denetimlerin devamını diliyoruz. Denetimlerden çok memnunuz. Bizler 3-5 kuruş karla çalışan esnaflarız. Kaçak ve sahte içkiye karşıyız. Bunları yapanlar insanları zehirliyorlar. Daha da çok para kazanıyorlar o yüzden biz kaçak ve sahte içkiye karşıyız. Bizim her şeyimiz yasal. Yasal olarak satıyoruz. Bizim müşterimiz bizi bilir" dedi.

    İşletmeci Galip Kemal Kantarcı, alkollü içkinin tekel bayisinden alınması gerektiğini ifade ederek, "Tekel sahibi olarak kaçak ve sahte içkiye komple karşıyız. Alkollü içeceğinizi tekelden alın kör olmayın. Her şeyiniz bandrollü olsun. Bizin ne kaçak nede sahte içkiyle alakamız yoktur. Devletimize zeval gelmesin. Yapılan denetimlerden memnunuz" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow