hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaraereğlisi Belediyesi'nden mahalle iftarları

    Marmaraereğlisi Belediyesinden mahalle iftarları
    expand

    Marmaraereğlisi Belediyesi'nden mahalle iftarları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow



    Şafak TAŞOYAR/MARMARAEREĞLİSİ(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ Marmaraereğlisi Belediyesi'nin mahalle iftarlarının 4'üncüsü Sultanköy Mahallesi'nde düzenlendi.

    Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından her yıl gelenekselleşerek düzenli olarak kurulan fakat koronavirüs salgını dolayısıyla iki yıldır kurulamayan mahalle iftarları, bu yıl yeniden kurulmaya başlandı. Çeşmeli Mahallesi, Türkmenli Mahallesi ve ilçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programının son durağı Sultanköy Mahallesi oldu. Mahalle iftarlarına binlerce vatandaş katılırken; aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi. Sultanköy Mahallesi Futbol Sahasında düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti ilçe teşkilatı veyaklaşık bine yakın vatandaş katıldı.


    İftar sofrasında Sultanköy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen ve Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Çok uzun bir aradan sonra böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum, iyi ki varsınız. İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu birlikteliği, bu dayanışmayı özlemişiz. İftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 25 Nisan Pazartesi günü de iftar sofrasını Yakuplu Mahallesi'nde kuracaklarını kaydeden Ata, "Yakuplu mahallemizin meydanımızda kuracağımız iftar soframıza tüm halkımız davetlidir" dedi.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow