hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden, 2 bin 540 sokak hayvanına tıbbı müdahale

    Süleymanpaşa Belediyesinden, 2 bin 540 sokak hayvanına tıbbı müdahale
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden, 2 bin 540 sokak hayvanına tıbbı müdahale

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ,(DHA) -TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Belediyesi tarafından bu yıl içinde 2 bin 540 kedi ve köpeğe kısırlaştırma, kuduz aşısı, iç-dış parazit tedavisi ve cerrahi operasyon gerçekleştirildi.

    Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüs salgınının tehdidi altında geçen 2020 yılı boyunca bir yandan salgınla mücadelede ederken, diğer yandan sokak hayvanlarının da beslenme, barınma ve sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Veteriner İşleri Birimine bağlı Geçici Hayvan Bakımevi bünyesinde sokak hayvanlarına kuru mama, barınak gibi hizmetler sunmanın yanı sıra 2020 yılının başından bu yana 2 bin 540 kedi ve köpeğe kısırlaştırma, kuduz aşısı, iç-dış parazit tedavisi ve cerrahi operasyon gerçekleştirildi.

    Süleymanpaşa sınırları içinde yaşayan tüm sokak hayvanlarına hizmet veren Geçici Bakımevi'nde aynı zamanda kedi ve köpek sahiplendirmesi de gerçekleştiriliyor. 2020 Ocak ayından bu yana 200'ün üzerinde kedi ve köpeğin sahiplendirildiği belirtildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow