hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ'da yükümlülere bağımlılıkla mücadele semineri verildi

    Tekirdağda yükümlülere bağımlılıkla mücadele semineri verildi
    expand

    Tekirdağ'da yükümlülere bağımlılıkla mücadele semineri verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'da denetimli serbestlik personeli ve yükümlülere yönelik bağımlılık ile mücadele kapsamında seminer düzenlendi.

    Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde denetimli serbestlik müdürlüğü personellerine ve denetimli serbestlik altında bulunan yükümlülere seminer düzenlendi. 'Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin zararları, uyuşturucu kullanımı sonrası fizyolojik değişikler, ruhsal durum değişiklikleri, bedendeki olumsuz değişiklikler, bağımlılık ile ilgili doğru zannedilen yanlışlıklar" konu başlıklarında düzenlenen seminerde, Tekirdağ Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Serhat Yahşi ve İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Aykut Demirkıran sunum gerçekleştirdi.
    Tekirdağ Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan, Denetimli Serbestlik Hizmetlerinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Alper Arıtan, Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli katıldı. Program sonunda hekimlere teşekkür belgesi takdim edildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow