hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Hıdırlık Sosyal Tesisi Tokat'ın lezzet noktası

    Başkan Eroğlu: Hıdırlık Sosyal Tesisi Tokatın lezzet noktası
    expand

    Başkan Eroğlu: Hıdırlık Sosyal Tesisi Tokat'ın lezzet noktası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye bünyesinde hizmet veren Hıdırlık Sosyal Tesisini ziyaret etti. Eroğlu, "Sosyal Tesisimiz hijyen ve sağlık şartlarına uygun ortamda, evde hazırlanmışçasına lezzetli yemekleriyle vatandaşlarımıza en uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor" dedi.
    Tokat Belediyesi tarafından hizmete açılan Hıdırlık Sosyal Tesisi, Kovid-19 pandemi sürecindeki normalleşme ile her tür hijyen ve sağlık tedbirleri ile misafirlerine kapılarını açmaya devam ediyor. Kahvaltı, sulu yemekler, Tokat Kebabı ve ızgara çeşitleri ile hizmet verecek olan tesis, sosyal tesislerin lezzet standardının üzerinde yemekler ile misafirlerini ağırlayacak.
    Hıdırlık Sosyal Tesislerindeki hizmetlerle ilgili açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başladığımız ve yaklaşık 1400 metrekarelik bir alanda bir büyük salonu, bir küçük salonu ve açık alanları mevcut olan Sosyal tesisimizi 2019 yılı Kasım ayında açarak Tokatlıların hizmetine sunmuştuk. Sosyal Tesisimiz hijyen ve sağlık şartlarına uygun ortamda, evde hazırlanmışçasına lezzetli yemekleriyle vatandaşlarımıza en uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor. Tokat'ın incisi Kanal Tokat kenarında yer alan, mavinin gölgesinde, tarih, doğa ve yeşille iç içe Hıdırlık Sosyal Tesisimizde, vatandaşlarımız Tokat'ın eşsiz lezzetlerini, meşhur Tokat Kebabını tadabilirler. Hıdırlık Sosyal Tesisimiz yaz sezonunda haftanın her günü saat 08.00 ile 24.00 arasında misafirlerimizi ağırlayacak” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow