hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu'ndan yaşlılara telefon

    Başkan Eroğlundan yaşlılara telefon
    expand

    Başkan Eroğlu'ndan yaşlılara telefon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle yaşlı vatandaşları telefonla arayarak onların istek ve taleplerini dinledi.
    1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat'ta ikamet eden yaşlıları telefonla arayarak hal ve hatırlarını sordu. Koronovirüs salgını sebebiyle evlerine çekilen ve sosyal aktivitelerden yoksun kalan yaşlı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Eroğlu, sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "365 Gün yaşlılarımızın, ulu çınarlarımızın yanındayız. Bugün de pandemi süreci nedeniyle evlerinde ziyaret edemesek de telefonla arayarak yaşlılarımızın dualarını alıyoruz" dedi.
    Başkan Eroğlu,her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Dünya Yaşlılar Günü'ne binaen pandemi süreci dolayısıyla evlerinde ziyaret edip ellerini öpemediğimiz ulu çınarlarımızı telefonla arayarak onların dualarını aldık. Biz yılın her günü hep böyle onların yanlarında olmaya, gönüllerini almaya, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Onlara bir telefon kadar yakınız. Bizim medeniyetimiz büyüklerimize hürmet etmeyi onları el üstünde tutmayı, onların dualarını almayı bizlere en önemli vazife addetmiştir. Rabbim onların dualarından bizleri mahrum etmesin" dedi.
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun telefonla görüştüğü 84 yaşındaki Hayriye Piray, teşekkürlerini ileterek, pandemi sürecinden sonra evine beklediğini belirtti. Piray yaptığı görüşmede; "Devletimiz var olsun, çok şükür her şeyimiz var. Bizim size ihtiyacımız var. Her zaman size duacıyız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow