hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurban Bayramı için tedbirler üst seviyede

    Kurban Bayramı için tedbirler üst seviyede
    expand

    Kurban Bayramı için tedbirler üst seviyede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta Kurban Bayramı öncesinde Tokat Belediyesi, il merkezinde kurulacak olan kurban satış yerlerinde üreticinin ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını başlattı.
    Kurban Bayramı öncesinde, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu başkanlığında yapılan toplantıda ilgili Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri gerekli tedbirlerle ilgili son hazırlıklarını görüştü. Tokat Merkez'de iki farklı noktada Kurban satışı yapılacağını belirten Başkan Eroğlu ''Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın sorun yaşamaması, ibadetlerini kolayca yapabilmeleri amacıyla; kurban satış ve kesim yerlerinin belirlenmesi, bu alanların insan, hayvan ve çevre sağlığı yönünden uygun hale getirilmesi ve kurban bayramında alınacak tedbirlerle ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. İlave önlemlerimizle ve vatandaşlarımızın göstereceği hassasiyetle bu bayramımız bayram tadında olacak inşallah. Pandemiyi de göz önünde bulundurarak tüm tedbirleri en ince ayrıntısına kadar alıyoruz. Bu yıl hijyen noktasında ilave tedbirler alınacak ve önceki tedbirlere ilave olarak, temizlik, maske ve sosyal mesafe gibi konularda hassasiyetimizi artıracağız. Salgın tedbirlerini elden bırakmadan kurallara uyarak daha nice güzel bayramlarda hep birlikte buluşmayı ümit ediyoruz. Rabbim yapacağımız ibadetleri kabul ve makbul eylesin" dedi.
    Satış noktalarında denetimlerine başlayan Tokat Belediyesi Zabıta ekipleri; üreticilerin ve kurbanlık almak isteyen vatandaşların uyması gereken kurallar konusunda da bilgilendirme yapmaya devam ediyor'' dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow