hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim'den emniyete siperlik desteği

    Milli Eğitimden emniyete siperlik desteği
    expand

    Milli Eğitim'den emniyete siperlik desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT’ta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi tarafından üretilen 400 koruyucu siperlik maskeler İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
    Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un talimatı ile maske ihtiyacının milli eğitim müdürlükleri tarafından karşılanması için tüm illerde çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi tarafından üretilen yüz koruyucu 400 siperlik İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Siperlikleri İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’na makamında teslim etti.
    İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, "Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’un talimatları ile koronavirüs mücadelesi kapsamında başlatılan seferberlik kapsamında ülkemizin maske ihtiyacının Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından karşılanması için tüm illerde çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Tokat’ta da meslek liseleri, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri ve bilim sanat merkezleri tarafından maske, tulum ve siperlik maskelerin üretimi yapılıyor. Milli eğitim camiası olarak koronavirüs mücadelesinde en ön saflarda yer alarak büyük fedakarlıkla mücadele veren emniyet camiamıza teşekkür ediyor kendilerine sağlıklı günler diliyor ve onları Allah'a emanet ediyoruz" dedi.
    Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ise teşekkür ederek, "Sizlerin sağlığı ve güvenliği için bizler sahada olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow