hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat Gençlik Merkezi'nden Azerbaycan'a destek

    Tokat Gençlik Merkezinden Azerbaycana destek
    expand

    Tokat Gençlik Merkezi'nden Azerbaycan'a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) – TOKAT'ta Gençlik Merkezi öğrencileri Azerbaycan’ın, Dağlık Karabağ'da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona Türk ve Azerbaycan bayrağı açarak destek verdi.
    Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ’da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek vermek amacıyla bina önünde toplanarak Türk ve Azerbaycan bayrakları açtı. Düzenlenen programda İstiklal Marşı okunduktan sonra Azerbaycan askerleri için dua edildi.
    Gençleri bilinçlendirmek için böyle bir program düzenlediklerini belirten Tokat Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, "13-14 gün önce batının doğudaki ileri karakolu olan Ermenistan bir harekete girişti. Bu hareketin sonucunda Azerbaycan sert bir karşılık verdi. Bizim amacımız bu bölgede devam eden süreçte Tokat’taki gençlerin duyarlılığını oluşturmak, tarih, vatan, millet bilincinin oluşmasını sağlamak. Türkiye'nin kuşatıldığı bu bölgede daha duyarlı bir gençlik yetiştirmesi için bir farkındalık oluşturmak istedik. Tokat’taki gençliğin Azerbaycan Türklerinin yanında olduğunu o emperyalizmin ileri karakolu, şımarık çocuğu Ermenistan’ın Hocalı, Gence, Laçin’de yapmış oldukları katliamları unutmadığımızı söylemek için bu programı organize ettik." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow