hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat Tanıtım Filmi'nin ödülü Başkan Eroğlu'na verildi

    Tokat Tanıtım Filminin ödülü Başkan Eroğluna verildi
    expand

    Tokat Tanıtım Filmi'nin ödülü Başkan Eroğlu'na verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - ULUSLARARASI Turizm Filmleri Festivali törenine katılamayan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na kazanılan ödül takdim edildi.
    Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları, Nevşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kapadokya'da gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nde ‘Tokat Tanıtım Filmi’ jüri özel ödülü aldı. Tokat Belediyesi ve Tokat Kent Konseyi işbirliğinde hazırlanan ‘Tokat Tanıtım Filmi’ jüri özel ödülüne layık görüldü. TÖrene katılamayan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na ödül makamında takdimi yapıldı. Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz ile Tokat Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım Çalışma Grubu Başkanı Süleyman Üzümcü, Başkan Eroğlu’nu makamında ziyaret ederek ödülü takdim etti. Başkan Eroğlu, ödülün alınmasında emeği olanlara teşekkür etti.
    Tokat’a güzellikler kazandırmaya, her platformda tanıtmaya ve şehrin güzelliklerini ortaya koymaya gayret ettiklerini söyleyen Tokat Belediye başkanı Eyüp Eroğlu, “Bu anlamda da çalışmalarımıza ara vermeden de sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde güzel bir başarıya Tokat olarak imza attık ve şehrimize bir ödül getirdik. Bu anlamıyla da şehrimiz sadece Türkiye de değil, uluslararası platformlarda da tanıtılan, adından söz ettiren ve ortaya koyulan eserle birlikte bir ödül kazanan şehir olma noktasında yine kendini ön plana çıkartmış bulunmaktadır. Bu noktada bu ödülün alınmasında büyük emeği olan bu işin yapılmasında büyük katkı sağlayan hem fikir babası olan hem de bu işleri yapan Kent Konseyi’ne özellikle teşekkür ediyorum. Bizim kazanmış olduğumuz ödül Turizm Filmleri Festivali bünyesindeki jüri özel ödülüne layık olmamız. Biz bu ödülü alırken 7 dakikalık güzel bir film ortaya çıkarttık. Bu ödül törenine 45 ülkeden 350’ye yakın film katıldı. Sadece Türkiye’de yapılan bir festival de değil. Daha önceden başka ülkelerde de yapılmış. En son Nevşehir Kapadokya da yapıldı. Sadece Türkiye’ye özgü de bir yarışma değildi. Böylesi uluslararası bir yarışmada Tokatımızın bu güzel eserini yapılan güzel çalışmanın takdire şayan olması ve ödüllendirilmesi de bizleri mutlu etti” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow