hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta 'Çınarların Gölgesinde' projesinin protokolü imzalandı

    Tokatta Çınarların Gölgesinde projesinin protokolü imzalandı
    expand

    Tokat'ta 'Çınarların Gölgesinde' projesinin protokolü imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) – TOKAT Valiliği koordinesinde yürütülen "Çınarların Gölgesinde" projesinin imza protokolü töreni düzenlendi.
    Tokat Valiliği koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tokat Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı destekleriyle yürütülen 'Çınarların Gölgesinde Projesi'nin imza protokol töreni düzenlendi. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda düzenlenen törende, kentte ikamet eden ve sağlık sorunları nedeniyle evde bakım hizmeti alan, yatağa bağımlı olarak bir başkasının yardımıyla yaşamlarını sürdürmeye çalışan 65 yaş üstü vatandaşlara bakım hizmeti vermek üzere hedeflenen projeyle ilgili sunum yapıldı. Vali Ozan Balcı, Tokat'ta 3 yıldır başarıyla devam eden Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi ile de bugüne kadar 52 ekiple 76 bin hanede 273 bin kişiyi ziyaret ederek hem sağlık hizmeti verdiğini hem de vatandaşların yaşama dair hayatlarını kolaylaştırdığını söyledi.
    Balcı, "Dışarıda biri üşürse biz ısınamayız. Dışarıda bir vatandaşımız rahatsızsa, bir derdi, sıkıntısı varsa biz rahatsız oluruz. Bizim devlet geleneğimiz vatandaşımızın yanında olmaktır. Biz vatandaşını önemseyen merhamet üzerine kurulu bir devletiz. Kimsesi olmayanların yanında olacağız. Hazır ve nazır olacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow